Portretfotografie

Mijn specialisatie is portretfotografie. Ik heb een eigen fotostudio aan huis. Deze is geschikt voor een een kleine groep personen. Ook maak ik foto's bij u op locatie.

Na een fotoshoot ontvangt u van mij een uniek wachtwoord waarmee u alleen toegang heeft tot een afgeschermd gedeelte van mijn website. Hier kunt u in alle rust het resultaat van de fotoshoot bekijken en uiteindelijk uw keus bepalen.

Heeft u een nieuwe (zakelijke) profielfoto nodig voor Social Media, zoals LinkedIn, Facebook, voor op uw website of uw C.V.? Ook dan bent u van harte welkom in mijn fotostudio.

Een profielfoto neemt ongeveer een half uur tot een uur in beslag. Voor portretfoto's houden we rekening met drie kwartier tot een uur.

Voor de afwerking van de foto's bestaan er verschillende mogelijkheden zoals: Canvasdoeken, dibond, aluminium, bedekking door acrylglas, foto geplakt op een photo block voor aan de muur of om neer te zetten.

Ook is het mogelijk om uw foto's in een mooi digitaal fotoalbum te laten verwerken. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar en de pagina’s zijn volledig afgedrukt op echt fotopapier.

Voorbeelden van deze mogelijkheden zijn in mijn studio aanwezig.

Dankzij de digitale techniek is het mogelijk om de kleurafwerking van de foto's op uw wensen aan te passen, moet de foto een oude sfeer uitademen laat ze dan in Sepia afdrukken of kies bijvoorbeeld voor een zwart/wit uitvoering, een heldere kleur afdruk of een afdruk in een bij uw interieur passende kleur is mogelijk.

Ook kunt u een fotoshoot cadeau geven, informeer naar de mogelijkheden.


© Op alle foto's op deze website rust copyright en mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder mijn toestemming.