Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Neem contact met me op via telefoon: 06-22379743 of via e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we zoeken samen naar een passende datum en tijdstip voor uw fotoshoot.


Fotoshoot

 • Welke kleding trek ik aan?

  U bepaalt uiteraard zelf wat u aan wilt trekken. Het is echter wel slim om vooraf even samen af te stemmen welke achtergrondkleur we gaan gebruiken, zodat de kledingkeuze daar goed bij aansluit. Komt u met meerdere personen dan adviseer ik om uw kledingkeuze ook op elkaar af te stemmen. 

 • Hoe lang duurt een fotoshoot?

  Dat is afhankelijk van het type fotoshoot waar u voor heeft gekozen. Ik stem dit voorafgaand aan de fotoshoot met u af. Kijk alvast bij de portfolio hoe lang de fotoshoot van uw keuze duurt.

 • Hoeveel personen kan ik meenemen naar de fotoshoot?

  Wanneer de fotoshoot in de studio plaats vindt is er vanwege Corona helaas slechts plaats voor één persoon.

  Vindt de fotoshoot plaats bij u op locatie, dan zijn meerdere personen mogelijk, maar dienen we wel rekening te houden met de mogelijkheid tot 1,5 meter afstand.

  Bij een fotoshoot in de buitenlucht hebben we uiteraard meer gelegenheid tot het houden van afstand. We stemmen voorafgaand aan de fotoshoot af waar deze plaatsvindt en hoeveel personen er gefotografreerd gaan worden.

 • Kan ik ook samen met mijn kind(eren) op de foto?

  Jazeker! Kijk maar eens in mijn portfolio bij "Gezinsfotografie". We maken er een leuke en ontspannen fotoshoot van!

 • Ik sta nooit "mooi" op een foto, is dit wel iets voor mij?

  Wanneer u onzeker bent of gewoon echt ervan overtuigd bent dat er geen mooie foto's van u te maken zijn... Laat het me weten! Ik neem alle tijd die u nodig heeft en ik weet zeker dat ook u tevreden zal zijn met het resultaat. Niets moet, we nemen de tijd en zorgen ervoor dat het een leuke ervaring voor u wordt!

  Bij een fotoshoot in de studio zijn (behalve ik als fotograaf natuurlijk) geen andere mensen aanwezig, waardoor u zich daar al niet meer druk om hoeft te maken!


Fotobewerking

 • Ik heb een foto afdruk maar geen digitaal bestand? Dit bestand heb ik wel nodig.

  Stel u heeft een digitaal bestand nodig voor bijv. een rouwdienst. Deze papieren foto afdruk kunt u laten fotograferen of de achtergrond is bijvoorbeeld niet mooi of er staan storende elementen in de achtergrond van de foto, dan kunt u dit door middel van een fotobewerking aan laten passen. Dit gaat altijd in overleg.
  U kunt dan de foto laten afdrukken en/of u krijgt het digitale bestand.

 • Ik heb een foto (bestand) op mijn telefoon staan, maar ik wil daar een afdruk van laten maken, eventueel een vergroting.

  Als u wel een klein digitaal bestand heeft staan, op bijvoorbeeld uw telefoon, dan kunt u dit doorsturen via de mail en daarna kan ik met u overleggen wat de mogelijkheden zijn.


Klant informatie

 • Wanneer zijn mijn foto's klaar?

  Dat is afhankelijk van het aantal foto's en het type reportage. Ik geef u uiteraard wel vooraf een indicatie van de tijdsduur.

 • Waar kan ik mijn foto's bekijken?

  Na afloop van de fotoshoot ontvangt u via e-mail met inloggegevens voor uw online omgeving. U kunt met deze inloggegevens uw foto's rustig bekijken en kiezen welke foto's u eventueel wilt bestellen. Uiteraard zijn deze foto's alleen voor u toegankelijk.

 • Ik heb geen mail met login gegevens ontvangen

  Controleer allereerst uw SPAM box, misschien is de mail daar terecht gekomen. Is de mail ook daar niet aanwezig? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en ik kijk het voor u na!

 • Uitloggen

  Uitloggen kan op verschillende manieren:
  1) Op de pagina van uw foto album
  2) via "Log in" in het menu, daar kiest u voor "uitloggen"

 • Ik zie "Uw foto album" niet staan

  Zorg er allereerst voor dat u bent ingelogd.

  Computer: "Uw foto album" vindt u nu als allereerste menu item bovenaan in de menu balk


  Telefoon: Klik op de drie liggende streepjes

  Helemaal bovenaan ziet u nu "uw foto album" staan.

  Bent u ingelogd maar ziet u nog steeds "Uw foto album" niet staan? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en ik kijk het voor u na!


Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?


© Op alle foto's op deze website rust copyright en mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder mijn toestemming.